Κεντρική arrow Ειδήσεις arrow Άπάντηση σχετικά με τις Γεωτρήσεις Σάγκα
Επιλογη Γλωσσας
Επιλογες
Κεντρική
Ειδήσεις
Ξενάγηση
Διαδρομές
Πολιτισμός
Σύνδεσμοι
Αναζήτηση
Επικοινωνία

 

 
Άπάντηση σχετικά με τις Γεωτρήσεις Σάγκα Εκτύπωση E-mail

Η αναφορά της εφημερίδας της Τρίπολης  «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΝΕΑ» έκδοση  Σάββατο-Κυριακή 29-30 Μαρτίου 2008, για τις γεωτρήσεις Σάγκα.

ΤΟΠΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΣΑΓΚΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΕΩΤΡΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΑΓΩΓΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΤΑ ΕΡΓΑ ΣΤΙΣ ΓΕΩΤΡΗΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ

Για παράνομα έργα στην περιοχή των γεωτρήσεων που έχουν ξεκινήσει από τον περασμένο χρόνο, κατηγορεί το Τοπικό Συμβούλιο Σάγκα το Δήμαρχο Τρίπολης κ. Κοτσιάνη για τις τελευταίες δηλώσεις του ότι δεν χρησιμοποιούνται αυτή την περίοδο οι γεωτρήσεις για την ύδρευση της πόλης για οικονομία ρεύματος. Ακόμη ότι οι αιτιάσεις του κ. Κοτσιάνη ότι υπάρχουν ύποπτα συμφέροντα που αντιδρούν στα έργα των γεωτρήσεων χαρακτηρίζονται από το Τοπικό Συμβούλιο Σάγκα ως φανταστικά και ότι δημαγωγεί για να αποφύγει τις ευθύνες του.

«Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο όταν η εξουσία έχει άδικο…!»

Με τη φράση αυτή του Βολταίρου υποδέχθηκαν τα μέλη του Τοπικού Συμβουλίου Σάγκα τις πρόσφατες δηλώσεις του Δημάρχου Τρίπολης κ. Κοτσιάνη, τις οποίες έκανε στα πλαίσια σχολιασμού του δελτίου τύπου που είχε εκδώσει το Τοπικό Συμβούλιο Σάγκα με αφορμή την παγκόσμια ημέρα νερού, εκφράζοντας ταυτόχρονα την εντονότατη δυσαρέσκεια αλλά και αγανάκτησή τους για τις ευθείες βολές που εξαπέλυσε εναντίον τους.

«Δυστυχώς ο κ. Κοτσιάνης υπερέβη κάθε όριο» τόνισε χαρακτηριστικά ο Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Σάγκα κ. Κων. Μπενεχούτσος συμπληρώνοντας ότι «γνωρίζουμε ότι είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο όταν η εξουσία έχει άδικο πλην όμως δεν είμαστε σε καμία των περιπτώσεων διατεθειμένοι να υποχωρήσουμε στις παντελώς αναληθείς και συκοφαντικές αιτιάσεις του Δημάρχου της Τρίπολης, ο οποίος δεν είναι σε θέση να κατανοήσει πως μπορεί να υπάρχουν σε αυτόν τον πλανήτη άνθρωποι οι οποίοι μπορεί και να ενδιαφέρονται για τον υδροφόρο ορίζοντα της περιοχής τους. Και όχι μόνο να ενδιαφέρονται αλλά και να προσπαθούν να τον διαφυλάξουν καταβάλλοντας το οποιοδήποτε τίμημα. Ας σταματήσει να βλέπει ο κ. Δήμαρχος παντού «φαντάσματα» και «ύποπτα συμφέροντα» πίσω από κάθε άποψη που είναι αντίθετη με τη δική του. Ας κατανοήσει επιτέλους ότι η δημαγωγία αποτελεί πρακτική του παρελθόντος και ότι η πληροφόρηση πλέον δεν είναι κατευθυνόμενη και μονόπλευρη. Όπως επίσης πρέπει να κατανοήσει ότι πρέπει να είναι και πιο προσεκτικός ως προς τους ισχυρισμούς του, γιατί ίσως κάποια στιγμή κληθεί να λογοδοτήσει για τις συνειδήσεις που σπιλώνονται από τα λεγόμενά του.  Διότι ναι μεν είναι ωραίο να φτιάχνεις ευφάνταστα σενάρια πλην όμως μόνο για συγγραφή μυθιστορημάτων.

Επιτέλους ας καταλάβει ο κ. Κοτσιάνης ότι εμείς ό,τι ισχυριζόμαστε το αποδεικνύουμε με έγγραφα χωρίς αστεϊσμούς και εικασίες. Για το λόγο αυτό εμείς ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΜΕ για πολλοστή φορά ότι το έργο που εκτελείται ήδη από τον Οκτώβριο του 2007 στην γεώτρηση με τα στοιχεία Γ2/80 που βρίσκεται στην περιοχή μας ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ, στερείται της οποιασδήποτε προβλεπόμενης αδειοδότησης και τον ΠΡΟΚΑΛΟΥΜΕ χωρίς περιστροφές να μας αποδείξει άμεσα το αντίθετο, να μας παρουσιάσει δηλαδή την άδεια που έχει χορηγηθεί στη ΔΕΥΑΤ για την εκτέλεση του εν λόγω έργου, ώστε να έχει το δικαίωμα να μας μέμφεται που αποκαλούμε το έργο παράνομο.»

Η καταγγελία συγκεκριμένη και χωρίς περιθώρια παρερμηνείας.  Εναπόκειται στον Δήμαρχο Τρίπολης να απαντήσει πλέον αλλά με αποδείξεις…

 
< Προηγ.   Επόμ. >
 
Copyright © 2006 - SAGA VILLAGE